Van plan om naar Azië te gaan reizen maar je weet nog niet precies welk land, hoe en wanneer? Op 18 september aanstaande organiseert de ANWV voor haar leden een speciale Azië Reis- en Inspiratiedag.

bron: http://www.anwb.nl/vakantie/nieuws/2016/juli/reis-en-inspiratiedag-azie-special

bron: http://www.anwb.nl/vakantie/nieuws/2016/juli/reis-en-inspiratiedag-azie-special

Vijf bestemmingen

In het speciale eigen FOX/ANWB Theater worden drie Aziatische bestemmingen gepresenteerd. Met veel passie zullen reisexperts en reisleiders de gasten volledig onderdompelen in de sfeer van een vijftal bestemmingen: Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Japan en Indonesië. Met prachtige films, handige weetjes, tips en praktische informatie kom je alles te weten over deze drie landen als reisbestemming. Ook is er een Reisdokter aanwezig die alles kan vertellen over vaccinaties en ander medisch advies kan geven over een van de vijf landen die gepresenteerd worden.

Kies je eigen show

De dag is ingedeeld volgens een aantal shows die op bepaalde tijdstippen worden gehouden. Er zit geen overlap in, dus je kunt als je wilt, alle presentaties bijwonen. Iedere presentatie van een bestemming duurt twee uur. De presentaties over Japan en Indonesië vinden de gehele dag plaats met een van de 1-op-1 experts van de ANWB.

Reserveren is nodig

Let op: er moet wel gereserveerd worden. Dit kan tot en met 15 september via de website van de ANWB. Je kunt dus voor meerdere bestemmingen een reservering maken.

Tags: